Benvinguts a la pàgina web de
la Societat Catalana de Lepidopterologia
English_En obres
 
Castellano_En obres
 
El nostre objectiu és oferir-vos tota la informació sobre els nostres projectes, activitats i per descomptat... el món de les papallones.
Calendari d’activitats
Presentació
Exposició: Societat Catalana de Lepidopterologia 40 anys de recerca lepidopterològica
Història

Benvolguts socis i sòcies,

Com ja sabeu el mes de novembre vam inaugurar una exposició per tal de commemorar els 40 anys de la fundació de la Societat Catalana de Lepidopterologia.

L’exposició inclou diversos panells amb una síntesi històrica de la trajectòria de la Societat, de les actuacions fetes i la contribució que ha dut a terme en el coneixement dels lepidòpters de Catalunya, la península Ibèrica i illes Balears. A més en unes vitrines adjuntes s’exposen materials que ajuden a entendre la recerca en papallones. S’acompanya amb un conjunt de fotografies interessants sobre la biologia de les papallones.

L’exposició va estar al Claustre de l’Institut d’Estudis Catalans i posteriorment al Museu Blau Parc del Fòrum i i al Museu de Granollers de Ciències Naturals i durant el mes de març ha estat a la Universitat de Vic.

A partir de divendres 6 d’abril es podrà visitar a Can Miravitges, Museu de Badalona (Pl. Assemblea de Catalunya, 1; 08911 Badalona), i posteriorment, seguirà el seu recorregut per altres centres i Museus de Catalunya. Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre gust i us animem a visitar l’exposició.

Consulteu el calendari d’activitats previstes per l'any 2019.

La Junta Directiva de la SCL.

Calendari de llunes
Activitats
Vincles
Publicacions
 
Normes de publicació
 
Projectes_En obres  
 
Fes-te’n soci
 
Contacte
Darrera actualització: 3 d’abril de 2019
 

Societat Catalana de Lepidopterologia - Seu social: plaça de Leonardo da Vinci, 4-5; 08019 Barcelona; a/e: scl.ichn@iec.cat - Política de privacitat